fbpx

Zakelijke

Portretten

Zakelijke portretten zijn een essentieel onderdeel van je online aanwezigheid en branding als professional. Of het nu gaat om je LinkedIn-profiel, de website van je bedrijf of je visitekaartje, een goed zakelijk portret kan het verschil maken in hoe je wordt gezien door klanten en zakenpartners. Bij onze zakelijke portretten richten we ons op het vastleggen van de persoonlijkheid, het karakter en de professionaliteit van onze klanten. Hieronder bespreken we de verschillende soorten zakelijke portretten die we aanbieden en wat je kunt verwachten bij het boeken van een sessie.

Profielfoto, zakelijk en vertrouwd!

Profielfoto’s

Een goede profielfoto kan het verschil maken in hoe je wordt gezien door potentiële werkgevers, uitgevers of klanten. Of het nu gaat om een auteursfoto op je boek, een CV of een visitekaartje, een professionele profielfoto kan vertrouwen en geloofwaardigheid opwekken bij de mensen met wie je communiceert. Bij onze profielfoto sessies richten we ons op het vastleggen van je persoonlijkheid en uitstraling, zodat je jezelf op een authentieke manier kunt presenteren. We bieden verschillende achtergronden, poses en settings aan, afhankelijk van het doel van de foto en de gewenste uitstraling. Of je nu op zoek bent naar een formele of informele foto, we hebben verschillende opties beschikbaar om ervoor te zorgen dat je de perfecte profielfoto krijgt.

LinkedIn foto's

LinkedIn is een van de meest gebruikte sociale netwerken voor professionals en je profielfoto is het eerste wat mensen zien wanneer ze jouw profiel bekijken. Het is dus belangrijk om een professionele en representatieve foto te hebben. Bij onze LinkedIn fotosessies zorgen we ervoor dat je er op je best uitziet en dat je persoonlijkheid en professionaliteit worden vastgelegd. We bieden verschillende achtergronden en posities aan, afhankelijk van je persoonlijke stijl en de gewenste uitstraling van je profiel.

Branding fotografie

Branding fotografie is een krachtige manier om jezelf en je bedrijf te presenteren aan de wereld. Het kan helpen om je onderscheidend vermogen te tonen en je visuele merk te versterken. Bij onze branding fotografie sessies richten we ons op het vastleggen van de kernwaarden en het karakter van je bedrijf en team. We bieden verschillende achtergronden, poses en settings aan, afhankelijk van de gewenste uitstraling en de boodschap die je wilt uitdragen .

Foto's voor je bedrijfswebsite

Een goede zakelijke portretfoto op de website van je bedrijf kan vertrouwen en geloofwaardigheid opwekken bij je klanten en zakenpartners. Het kan ook helpen om de menselijke kant van je bedrijf te laten zien en je medewerkers te presenteren als experts op hun gebied. Bij onze fotosessies voor bedrijfswebsites richten we ons op het vastleggen van de professionaliteit en persoonlijkheid van je medewerkers en team. We bieden verschillende achtergronden en settings aan, afhankelijk van de gewenste stijl van je bedrijf en de boodschap die je wilt uitdragen.

Foto’s als onderdeel van je marketingstrategie

Foto’s spelen een cruciale rol in elke effectieve marketingstrategie. Of het nu gaat om producten, diensten, mensen of locaties, foto’s hebben de kracht om de aandacht van potentiële klanten te trekken en te behouden. In een wereld waarin visuele content steeds belangrijker wordt, kan het gebruik van professionele foto’s je bedrijf echt onderscheiden van de concurrentie. Bij ons geloven we dat elke foto een verhaal moet vertellen en daarom werken we nauw samen met onze klanten om hun visie te begrijpen en deze om te zetten in prachtige beelden die hun merk versterken. Of het nu gaat om het creëren van een consistente beeldstijl voor een merkcampagne of het vastleggen van de essentie van een evenement, wij hebben de expertise om je te helpen bij het realiseren van je marketingdoelen door middel van beelden.

Foto’s van jouw bedrijf

Een foto van je bedrijf kan een krachtig marketinginstrument zijn. Het geeft potentiële klanten een idee van wat ze kunnen verwachten als ze zaken met je doen en het creëert een gevoel van vertrouwen en transparantie. Het hebben van professionele foto’s van je bedrijf, zowel van de buitenkant als van de binnenkant, kan ook bijdragen aan je branding en imago. Bij ons bieden we bedrijfsfotografie aan, waarbij we de uitstraling en het karakter van je bedrijf vastleggen in beelden. Van het exterieur van je gebouw tot het interieur en de werknemers, we kunnen alles vastleggen om ervoor te zorgen dat je bedrijf op de best mogelijke manier wordt gepresenteerd aan de wereld.

Wat kun je verwachten bij het boeken van een zakelijke portretsessie?

Wanneer je bij ons een zakelijke portretsessie boekt, kun je een professionele en persoonlijke ervaring verwachten. We beginnen met een consultatie om je wensen en behoeften te bespreken en om je te adviseren over de beste opties voor jouw situatie. Tijdens de sessie zorgen we voor een comfortabele en ontspannen omgeving om ervoor te zorgen dat je op je best kunt zijn. We begeleiden je bij de poses en settings, zodat je je op je gemak voelt en er op je best uitziet. Na de sessie selecteren we de beste foto’s en bewerken we ze om ervoor te zorgen dat ze van de hoogste kwaliteit zijn en aan je wensen voldoen.

Waarom kiezen voor onze zakelijke portretten?

Bij onze zakelijke portretten staat de klant centraal. We richten ons op het vastleggen van de persoonlijkheid, het karakter en de professionaliteit van onze klanten en bieden verschillende opties aan om ervoor te zorgen dat je de perfecte foto krijgt. Onze ervaring en expertise stellen ons in staat om jou te begeleiden bij het kiezen van de juiste stijl en setting voor jouw zakelijke portretten. Bovendien zorgen we ervoor dat je op je gemak bent tijdens de sessie, zodat je je op je best kunt voelen en er op je best uitziet.

Kies een van onze drie pakketten

Ontdek onze diverse fotoshoot-pakketten: kies de perfecte optie voor jouw behoeften Bij ons begrijpen we dat elke fotoshoot uniek is en dat verschillende mensen verschillende wensen en vereisten hebben als het gaat om het vastleggen van speciale momenten. Daarom bieden we een scala aan fotoshoot-pakketten om aan jouw individuele behoeften te voldoen. Wij hebben de juiste optie voor jou.

QUICK HEADSHOT

Portret Mini shoot
75 excl. btw
 • Een fotoshoot van 30 minuten
 • 1 persoon
 • Locatie: studio in Zoetermeer
 • Verschillende kledingsets
 • Keuze uit verschillende achtergronden
 • 2 foto’s naar eigen keuze in hoge resolutie digitaal aangeleverd (keuze uit meerder bestanden)
 • Extra foto's bij te bestellen voor € 15,- p.s.

Standaard

Volledig shoot
150* excl. btw
 • Een fotoshoot van 1 uur
 • Tot 2 personen
 • Inde studio of op locatie in overleg
 • Verschillende kledingsets
 • Keuze uit verschillende achtergronden
 • 5 foto’s naar eigen keuze in hoge resolutie digitaal aangeleverd (keuze uit meerder bestanden)
 • Extra foto's bij te bestellen voor € 15,- p.s.
Meest gekozen

Branding shoot

Compleet
59
250* excl. btw
 • Een fotoshoot van 1,5 a 2 uur
 • Tot 4 personen
 • Op locatie in overleg
 • Verschillende kledingsets
 • 15 foto’s naar eigen keuze in hoge resolutie digitaal aangeleverd (keuze uit meerder bestanden)
 • Op locatie in overleg
 • Extra foto's bij te bestellen voor € 15,- p.s.