Studiofotografie

STUDIOFOTOGRAFIE:

Bij ons in de studio kan je terecht voor verschillende portret sessies: persoonlijk, zakelijk gezien/familie. Voor alle soorten portretten bent u bij ons aan het juiste adres

FOTOSHOOT OP LOCATIE

FOTOSHOOT OP LOCATIE:

Een fotoshoot op een buitenlocatie, of bij u thuis is ook mogelijk. Jouw eigen inbreng om een locatie te kiezen in zeer belangrijk, wellicht is er een speciaal plekje/park waar je graag willen staam. Je kunt denken aan o.a.: gezien/familieshoot, vriendinnenshoot, loveshoot of gewoon een portretshoot

Bruidsfotografie

Buidsfotografie

BRUIDSFOTOGRAFIE:

Jullie grote dag is voor mij de kans om een volledige sfeer vast te leggen van jullie trouwdag, van emoties tot details, met een geweldig foto’s als resultaat, die het verhaal vertelt van de mooiste dag van je leven.

PORTFOLIO FOTOGRAFIE

PORTFOLIO FOTOGRAFIE:

Ben je een beginnend fotomodel of wil je graag model worden? Als beginnend model zul je niet direct over een hoogwaardig portfolio beschikken, daarom is het belangrijk dat je hier aan gaat werken. Bij ons kan je terecht voor een samenstelling van een basis portfolio. De exacte samenstelling van een basis portfolio is afhankelijk van het soort model dat je bent of wilt zijn, het portfolio dat je al hebt en de wensen van een modellenbureau of agent.

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

BEDRIJFSFOTOGRAFIE:

U wilt een portret van uw medewerkers, of gasten op uw evenement. Een goede portretfoto van elke collega voor uw website, smoelenboek, presentaties of een mooie nieuwe profielfoto’s voor sociale media.
Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden!