fbpx

Workshops

Fotografie Workshops

Fotografie Workshops

Fotografie workshops zijn een geweldige manier om je fotografievaardigheden te verbeteren, ongeacht je ervaringsniveau. Of je nu een beginnende fotograaf bent die net start met het verkennen van de basisprincipes van fotografie, of een professionele fotograaf die zijn of haar vaardigheden naar een hoger niveau wil tillen, wij bieden workshops aan voor elke interesse en vaardigheidsniveau.

Tijdens onze fotografie workshops heb je de kans om te leren van professionals die hun jarenlange ervaring en expertise met jou delen. Onze workshops bieden een combinatie van theorie en praktijk, zodat je niet alleen de concepten leert, maar deze ook in de praktijk kunt toepassen. En als extra bonus heb je de kans om te netwerken met andere fotografen en misschien zelfs nieuwe vrienden te maken die dezelfde passie delen.

Onze workshops bieden een stevige basis waarin je de essentiële principes en technieken leert. Na het voltooien van de basisworkshop, streven we ernaar om je verder te begeleiden en een op maat gemaakt leertraject te creëren dat specifiek gericht is op jouw interessegebied. Of je nu verder wilt ontwikkelen in een specifiek type fotografie of een bepaalde stijl wilt verkennen, we staan klaar om een persoonlijk plan op te stellen dat aansluit bij jouw behoeften en ambities.

Ontdek de basisprincipes van fotografie 1 op 1

Heb je altijd al beter willen fotograferen, maar wist je niet hoe je alle mogelijkheden van je camera kunt benutten? Dan is de privé workshop fotografie iets voor jou! Tijdens deze workshop krijg je één-op-één coaching op maat en op jouw eigen tempo, zodat je in korte tijd grote stappen kunt maken.

Privé Workshop Fotografie

De privé workshop fotografie is een praktische en intensieve workshop van 6 uur, waarin je alles leert over de basisprincipes van fotografie. Of je nu een beginnende of gevorderde fotograaf bent, deze workshop is geschikt voor iedereen die meer wil leren over zijn of haar camera en de basis van fotografie.

Theorie en Praktijk

Tijdens deze privé workshop fotografie leer je de theoretische basisprincipes van fotografie en pas je deze direct toe in de praktijk met behulp van leuke oefeningen. Je leert onder andere meer over diafragma, sluitertijd en ISO en je krijgt inzicht in welke instellingen je nodig hebt in verschillende situaties. Na deze workshop heb jij volledige controle over je camera en de instellingen om altijd de mooiste foto’s te kunnen maken.

Veelzijdige Workshop

Deze privé workshop fotografie is niet alleen geschikt voor beginners, maar ook voor diegene die hun basiskennis willen opfrissen. Mouloud Jerfi, de fotograaf die deze workshop geeft, legt op een duidelijke manier de basisprincipes uit. Je krijgt inzicht in zijn werkwijze en je leert hoe je zijn technieken kunt toepassen in jouw eigen fotografie.

Fotografie workshop in een groep

Leer beter fotograferen in groepsverband – In samenwerking met HeelHollandFotografeert bieden wij fotografieworkshops in groepsverband aan. ontdek of dit iets is voor jou!

Ben je een hobbyfotograaf die graag betere foto’s wil maken van je kinderen? Of ben je een professional die zich wil specialiseren als familie fotograaf? Dan is onze fotografie workshop voor groepen de perfecte oplossing! Tijdens deze workshop leer je creatief omgaan met je camera aan de hand van leuke praktijkopdrachten die je samen met de groep uitvoert.

Praktische en creatieve fotografieopdrachten

Onze workshop is gericht op praktische oefeningen. We gaan aan de slag met verschillende onderwerpen, zoals ISO, diafragma en sluitertijd, compositie en scherpstellen. Na elk theoretisch stukje volgt een praktijkopdracht om de geleerde stof meteen toe te passen. Zo leer je niet alleen door te luisteren, maar ook door te doen.

Ervaren en deskundige begeleiding

Onze professionele fotograaf begeleid je gedurende de hele workshop en geeft praktische tips om je fotografievaardigheden te verbeteren. Onze fotograaf geeft uitleg in begrijpelijke taal en beantwoordt al je vragen. Door zijn jarenlange ervaring als fotograaf weet hij als geen ander hoe je het beste uit je camera haalt.

Een leerzame en gezellige dag

Onze workshop is niet alleen leerzaam, maar ook gezellig. Door samen te werken en ervaringen te delen, leer je niet alleen van de fotograaf, maar ook van de andere deelnemers.

Onze fotograaf zorgt voor een ontspannen sfeer en zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt.

Boek nu onze fotografie workshop voor groepen en breng je fotografievaardigheden naar een hoger niveau.

Boek nu 1 op 1 workshop

Kijk je weleens naar foto’s en denk je, zo zou ik ook foto’s willen maken? Met de 1 op 1 cursus bij
MJ-Photography leer je op een relaxte manier de mooiste foto’s te maken. Of het nou hobby fotografie
is of professioneel. Tijdens de 1-op-1 workshop kunnen we stap voor stap werken aan jouw skills. In
een aantal uur kun je enorm veel leren, zeker als het 100% focus is op jouw vragen. Voorkennis is geen
vereiste voor deze workshop.

Kosten € 199 Inclusief:

✓ Duur: 6 uur
✓ Digitaal hand-out/naslagwerk
✓ 4 fotografie opdrachten na de workshop
✓ Koffie en thee
✓ Bij de dagcursus: lunch
Locatie: Zoetermeer

Basis Workshop Studiofotografie: Leer alles over lichttechnieken en studio-apparatuur

Als fotograaf is het belangrijk om te weten hoe je omgaat met verschillende soorten licht en hoe je deze optimaal kunt benutten. Studiofotografie biedt eindeloze mogelijkheden om je creativiteit te uiten en jouw visie op een unieke manier vast te leggen. Met de basis workshop studiofotografie krijg je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om. Naast het werken met de juiste apparatuur leer je ook hoe je de camera-instellingen kunt aanpassen om de beste resultaten te behalen. We behandelen onder andere de diafragma, sluitertijd en ISO-instellingen die het beste werken in de studio. Na deze workshop heb jij controle over het licht en snap je hoe je dit goed kunt gebruiken.

Leer werken met studioflitsers en lichtvormers

Tijdens deze workshop leer je hoe je moet werken met studioflitsers en verschillende lichtvormers. Je leert hoe je het licht kunt vormen en sturen om de gewenste sfeer en emotie te creëren in je foto’s. We gaan dieper in op de werking van apparatuur, zoals lichtvormers, grids en softboxen, en hoe je deze effectief kunt gebruiken om de juiste belichting te krijgen.

Praktisch aan de slag met studiofotografie

De workshop bestaat uit een theoretisch en praktisch gedeelte, waarbij je de kennis en vaardigheden die je hebt geleerd direct in de praktijk kunt brengen. Je gaat aan de slag met leuke opdrachten en krijgt persoonlijke begeleiding van de docent. Daarnaast is er ruimte voor vragen en feedback op jouw eigen werk.

Geschikt voor beginners en gevorderden

De basis workshop studiofotografie is geschikt voor zowel beginners als gevorderde fotografen. Of je nu al enige ervaring hebt met studiofotografie of nog helemaal nieuw bent, je zult gegarandeerd nieuwe kennis en vaardigheden opdoen die je direct kunt toepassen in de praktijk.

Schrijf je in voor de basis workshop studiofotografie

Wil jij jezelf ontwikkelen in de studiofotografie en lichttechnieken? Schrijf je dan in voor de basis workshop studiofotografie. Na afloop van de workshop ben je in staat om zelfstandig te werken met studioflitsers en lichtvormers en heb je de kennis en vaardigheden die nodig zijn om mooie resultaten te behalen .

Boek nu je basis workshop studiofotografie

Wil je jezelf verdiepen in studio-fotografie en licht? In deze workshop leer je alles in betrekking hoe om
te gaan met licht technieken in de studio: hoe om te gaan met apparaten, lichtinval… Welke camera
instellingen je gebruikt bij studioflitsers, uitleg over verschillende lichtvormers, accessoires, grids…

Kosten € 199 Inclusief:

✓ Lunch, Koffie en thee
✓ Digitaal hand-out/naslagwerk
✓ 4 fotografie opdrachten na de workshop
Locatie: Zoetermeer

Basis fotografie workshop groep

Maak jij graag foto’s en wil je beter met een camera leren werken? Ben jij een hobby fotograaf die
mooiere foto’s wil maken van je kinderen? Of ben jij een professional die zich graag wilt specialiseren
als familie fotograaf? Dan is deze fotografie cursus iets voor jou! Tijdens deze cursus leer je creatief
omgaan met je camera aan de hand van leuke praktijkopdrachten die je met elkaar uitvoert. We gaan
aan de slag met iso, diafragma en sluitertijd, compositie, scherpstellen etc… Na elk stuk theorie zijn er
praktijkopdrachten om de leerervaring leuk te maken.

In samenwerking met Heel Holland fotografeert bieden wij fotografieworkshops in groepsverband aan. ontdek of dit iets is voor jou!


Mehmet Ozen
Mehmet Ozen
2020-01-20
Workshop fotografie bijgewoond en het was geweldig. Ze weten precies waar ze over hebben en op een uiterst vriendelijke manier. Ik heb er heel wat aan gehad. Wel honderd keer 5 sterren waard.
Jeroen Taverne
Jeroen Taverne
2020-01-20
Leerzame basis workshop gehad over de basis instellingen van een DSLR camera. Ik ga er zeker nog een workshop volgen.

Wil je meer informatie of een vraag stellen? Ik hoor graag van je.

    Mijn naam is Mouloud Jerfi: via mijn camera ontmoet ik mensen en leg ik verhalen en ervaringen vast