fbpx

Basiscursus

Fotografie

Zoetermeer

Leer beter fotograferen in groepsverband

In samenwerking met HeelHollandFotografeert bieden wij basiscursus fotografie in groepsverband aan. Ontdek of dit iets is voor jou!

Fotografie cursus voor beginners

Ben je een hobbyfotograaf die graag betere foto’s wil maken van je kinderen? Of ben je een professional die zich wil specialiseren als familie fotograaf? Dan is onze fotografie cursus voor groepen de perfecte oplossing! Tijdens deze workshop leer je creatief omgaan met je camera aan de hand van leuke praktijkopdrachten die je samen met de groep uitvoert.

Praktische en creatieve fotografieopdrachten

Onze cursus is gericht op praktische oefeningen. We gaan aan de slag met verschillende onderwerpen, zoals ISO, diafragma en sluitertijd, compositie en scherpstellen. Na elk theoretisch stukje volgt een praktijkopdracht om de geleerde stof meteen toe te passen. Zo leer je niet alleen door te luisteren, maar ook door te doen.

Wat leer je allemaal tijdens deze cursus fotografie voor beginners:

Cursus informatie

HeelHollandFotografeert verzorgt in Zoetermeer (Zuid-Holland) een fotocursus voor beginners. Deze cursus wordt verzorgd op de zaterdagochtend en de locatie is de studio van Mouloud Jerfi in Zoetermeer.

Wat heb ik nodig om deze cursus te kunnen volgen?

Het is een praktijkgerichte cursus waardoor je dus veel met de camera aan de slag gaat. Neem dus een camera mee met objectief! Dit kan een spiegelreflex of systeemcamera zijn, maar in ieder geval een camera waarop je handmatig de sluitertijd, diafragma en ISO-waarde kunt instellen

Mijn naam is Mouloud Jerfi: via mijn camera ontmoet ik mensen en leg ik verhalen en ervaringen vast

Onze diensten